Qui som?

L”Era està formada per quatre entitats (les cooperatives FITES i Racó de la Festa, l’Ajuntament d’Amposta i l’associació Tataküa) que, en col·laboració amb una desena d’entitats més, configuren la Comunalitat d’Amposta, encarregada de gestionar, dinamitzar i reivindicar els béns comuns urbans i els béns comuns relacionals com a patrimoni de la ciutat d’Amposta i la seva ciutadania.

Des de la Comunalitat d’Amposta estem obertes a noves entitats que vulguin sumar-se a l’Assemblea de Participants del projecte! Us hi animeu?

Què fem?

Des de l”Era impulsem activitats de formació, creació, acompanyament i intercooperació amb els comerços i les entitats veïnals, culturals, de lleure, esportives... a la ciutat d’Amposta, tot potenciant pràctiques d’economia social i comunitària, de cures, de comerç de proximitat i just. En aquest sentit, tots i totes tenim avui un paper actiu per reivindicar el nostre dret a la ciutat, per impulsar relacions i xarxes de suport mutu que enriqueixin i empoderin la ciutadat i la ciutadania. Som part clau en la dinamització d’aquests processos i en som, també, corresponsables.. Fem entre totes i tots una ciutat econòmicament més justa, equitativa, sostenible i accessible!

Com ho fem?

A través de tallers, debats ciutadans per l’apoderament, l’organització d’activitats intergeneracionals i familiars i, proposant alternatives de consum conscient,. Pretenem esdevenir un punt de trobada per dinamitzar, cohesionar i impulsar projectes d’economia justa, social,solidària i comunitària.

© 2022 - L''Era - Comunalitat d'Amposta