Qui som?

L''Era

Som una estructura comunitària que té l’objectiu d’enfortir les xarxes de suport mútu i impulsar l‘economia social a la ciutat a Amposta i els pobles que l’envolten. 

Fem accions de divulgació i sensibilització, de creació i desenvolupament de béns comuns, i de suport als grups d’ajuda i suport mútu, sempre a través de l‘acció comunitària. 

 

 

Comité activador

Dues cooperatives, l’administració local i una associació ens unim per impulsar conjuntament l’ERA. Aprofitant experteses creem un projecte global i divers que vol dinamitzar l’Economia Social i fer aflorar les relacions i xarxes  d’ajuda mútua presents a la ciutat per reconèixe’ls com a espais econòmics i ciutadans que contribueixen a la cohesió, la cultura i la sobirania.

Són: FITES, Ajuntament Amposta, Tataküa, Racó de la Festa

 

Entitats participants

Ens acompanyen diverses entitats que ens aporten les seves mirades, propostes i experteses per impulsar tota iniciativa des de baix, comptant amb la ciutadania i la diversitat de mirades. Amb cada nova iniciativa incorporem noves entitats i fem créixer l’ERA.

Són: EPI (Energia per la igualtat), Llibreria La Romàntica, ALC Assessors, Ateneu Cooperatiu de les Terres de l’Ebre, Gentis, Fundació 7 Astres, Associació Econau, ARTRA (Artesania i tradicions), Associació Lorquianas

Des de L”Era, la Comunalitat d’Amposta estem obertes a noves entitats que vulguin sumar-se al’Assemblea de Participants del projecte! Us hi animeu?